Χαιρετισμός Πρόεδρου Επιστημονικής Επιτροπής 2017

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Εκπαιδευτικοί, Θεραπευτές και Γονείς,

η διοργάνωση ημερίδας ειδικής αγωγής με τίτλο «Η Πρόκληση της Ανάπτυξης για τον γονέα, τον γιατρό, τον θεραπευτή και τον εκπαιδευτικό» η οποία θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου 2017 στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο φιλοδοξεί να σηματοδοτήσει μια σειρά επιστημονικών δράσεων με επίκεντρο το παιδικό πληθυσμό του νησιού, υπό την αιγίδα του σωματείου «για τα παιδιά μας».

Στόχοι της συγκεκριμένης ημερίδας είναι τόσο η ευαισθητοποίηση όσο και η επιστημονική επιμόρφωση των εμπλεκόμενων επαγγελματιών σε θέματα ειδικής αγωγής μέσα από ομιλίες αλλά και από διαδραστικά εργαστήρια (workshops).

Ελπίζουμε να υπάρξει αθρόα και ενεργός συμμετοχή σε όλες τις εκδηλώσεις της ημερίδας γεγονός που αφενός θα ενισχύσει τη διαδραστικότητα του συνεδρίου και αφετέρου θα βοηθήσει στην ανάπτυξη ενός κοινού κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των εμπλεκόμενων επαγγελματιών.

Φιλοδοξία μας είναι η συγκεκριμένη ημερίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες σας και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για ανάλογες επιστημονικές δράσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλήνιο επίπεδο αναδεικνύοντας συνάμα την δύναμη του εθελοντισμού και την ανάγκη ύπαρξης ευαισθητοποιημένων πολιτών.

Η πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής
Χρυσούλα Μαραγκού

christosΧαιρετισμός Πρόεδρου Επιστημονικής Επιτροπής 2017