Επιστημονική Επιμορφωτική Ημερίδα Ειδικής Αγωγής

“Η Πρόκληση της Ανάπτυξης για τον γονέα, τον γιατρό, τον θεραπευτή και τον εκπαιδευτικό”

Η επιστημονική επιμορφωτική ημερίδα ειδικής αγωγής “Η Πρόκληση της Ανάπτυξης για τον γονέα, τον γιατρό, τον θεραπευτή και τον εκπαιδευτικό” διοργανώνεται από το Σωματείο μας. Απευθύνεται τόσο σε γονείς όσο και σε επιστήμονες από τον χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης.

Στόχος της Ημερίδας είναι αφενός η ευαισθητοποίηση του κοινού κι αφετέρου η επιμόρφωση-εκπαίδευση και παροχή γνώσεων στους καταρτιζόμενους, τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο μέσω παράλληλων εκπαιδευτικών εργαστηρίων (workshops) και ομιλιών.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί στo Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Ιστορίας & Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας (Ιωάννου Θεοτόκη 72) την 25η Νοεμβρίου 2017.

Πρόγραμμα της Ημερίδας

Η παρακολούθηση της Ημερίδας, τόσο των ομιλιών όσο και των εργαστηρίων, είναι δωρεάν. Το Σωματείο “για τα παιδιά μας” που τη διοργανώνει στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών του, στις δωρεές των φίλων και στους χορηγούς.

Η Ημερίδα είναι ανοιχτή στο κοινό. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να εγγραφούν την ίδια ημέρα, μεταξύ 9:00 και 9:30 στο ισόγειο του κτηρίου ΤΙΣΤ –ΤΑΒΜ (Ιωάννου Θεοτόκη 72).

Τα εργαστήρια απευθύνονται αποκλειστικά σε εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας και εκπαιδευτικούς. Η προεγγραφή είναι υποχρεωτική (σύνολο συμμετεχόντων ανά εργαστήριο: 20) και γίνεται μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα του Σωματείου www.yiatapediamas.gr

Η ομιλία της κ. Ελένης Καραντανά, αναπτυξιολόγου απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιάτρους. Η προεγγραφή είναι υποχρεωτική (σύνολο συμμετεχόντων: 25) και γίνεται μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα του Σωματείου www.yiatapediamas.gr

christosΗμερίδα ειδικής αγωγής 2017