Εγγραφή

Ημερομηνία: 12-13 Ιανουαρίου 2019
Χώρος: Ιόνιο Πανεπιστήμιο – Τμήμα Ιστορίας & Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και Μουσειολογίας – Ιωάννου Θεοτόκη 72

Δείτε τα Workshops και τις ομιλίες αναλυτικά.

* Οι ηλεκτρονικές εγγραφές ολοκληρώθηκαν . Νέες συμμετοχές στην γραμματεία από αύριο το πρωί στις 09.00 στο Ιόνιο πανεπιστήμιο. Σας ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας

***Για την συμμετοχή σε αυτό το εργαστήριο όπως και στην διημερίδα οι γονείς των εφήβων ή οι έχοντες την γονική μέριμνα έχουν τις εξής επιλογές :

α) να κατεβάσουν και να συμπληρώσουν την Ειδική Φόρμα Γονικής Συναίνεσης την οποία θα βρουν εδώ και να την προσκομίσουν οι ίδιοι στην γραμματεία της διημερίδας την ημέρα του εργαστηρίου.

β)  να συμπληρώσουν οι ίδιοι την Ειδική Φόρμα Γονικής Συναίνεσης που θα βρουν τυπωμένη στην γραμματεία την διημερίδας την ημέρα του εργαστηρίου.

γ) εφόσον δεν καθίσταται δυνατή η φυσική τους παρουσία στο Ιόνιο  Πανεπιστήμιο την ημέρα διεξαγωγής της διημερίδας – εργαστηρίου μπορούν να  κατεβάζουν, να συμπληρώσουν και να θεωρήσουν το γνήσιο της υπογραφής τους από την αρμόδια δημόσια υπηρεσία. Το εν λογω έντυπο δύναται να  προσκομιστεί στην γραμματεία της διημερίδας από το ανήλικο τέκνο τους.

* Τα πεδία με κόκκινο αστερίσκο είναι απαραίτητα για την εγγραφή σας στην διημερίδα

Εάν θέλετε να μας βοηθήσετε να γίνουμε καλύτεροι παρακαλούμε πολύ,  συμπληρώστε την φόρμα αξιολόγησης που θα σας παραδοθεί με την εγγραφή σας στην γραμματεία και παραδώστε την ξανά στην γραμματεία μετά την ολοκλήρωση της διημερίδας ή την παρακολούθηση μέρος αυτής.

Παράλληλα, στον χώρο της Γραμματείας της Διημερίδας:

  • θα παρέχονται πληροφορίες για τη δράση του Σωματείου μας.
  • θα πραγματοποιούνται εγγραφές νέων μελών.
  • Θα βρείτε το παραμύθι μας « Η Ερμιόνη στην Φεγγαρογιορτή» ( η παρακολούθηση της διημερίδας τόσο των ομιλιών όσο και των εργαστηριών είναι δωρεάν. Το σωματείο μας στηρίζεται αποκλειστικά στις συνδρομές των μελών και στις δωρεές και στις χορηγίες των φίλων του. Αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια μας για κάθε χορηγία ύψους 15ευρω παραλαμβάνεται ένα παραμύθι μας)
*Τα εργαστήρια θα παρακολουθηθούν από συγκεκριμένο αριθμό συμμετεχόντων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής
Χρυσούλα Μαραγκού

Η Πρόεδρος του Σωματείου «για τα παιδιά μας» και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής.
 Γενοβέφα Χειμαριού

christosΕγγραφή